Halloween Bubble Shooter

Pelattu 168 kertaa.

100% (1/1)
Kuvaus:
Tähtää, yhdistä ja murskaa kaikki värikkäät hirviökuplat tässä rentouttavassa värien yhdistely seikkailussa. Rikkoaksesi kuplat, sinun tulee yhdistää kolme tai useampi samanvärinen kupla ampumalla saamasi kupla pelialueen kuplien sekaan. Yritä rikkoa kaikki kuplat mahdollisimman vähillä laukauksilla. Rajaton määrä tasoja. Nauti!

Peliohjeet:
Tietokone:
-Liikuta osoitinta vaihtaaksesi suuntaa
-Klikkaa ampuaksesi
Mobiili:
-Napauta ja raahaa vaihtaaksesi suuntaa
-Vapauta ampuaksesi


Kategoriat:

Arcade Halloween Shooting

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!