🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

Gold Mine

Pelattu 1048 kertaa.
0 (0 arvostelua)
Pelikuvaus:
Tässä klassisessa Gold Mine pelissä et ole aivan seuraava Indiana Jones, mutta kuitenkin löydät itsesi vanhasta kultakaivoksesta, joka on varustettu hakulla, jota sinun tulee heittää tuhotaksesi värikkäitä kuutioita. Se on seuraavaksi parasta sen jälkeen kun olisi mahtava toimintasankari arkeologian professori. Tässä yhdistä 3 pelissä voit vain poistaa kuutioita osumalla vähintään kahteen vierekkäiseen saman väriseen kuutioon. Klassiset yhdistä 3 pelin elementit, mutta nyt riittää kun yhdistät vähintään kaksi kuutiota.

Pelin tavoitteena on tuhota kultaiset kuutiot, koska ainoastaan niistä voi ansaita rahaa. Yhdistä 2 tai useampi kuutio poistaaksesi ne. Sinun tulee päästä eroon kaikista tavallisista kivistä saadaksesi kaiken irti. Toimi fiksusti niin, että poistat muita kuutioita saadaksesi mahdollisimman monta kultaista kuutiota vierekkäin. Näin ansaitset enemmän kolikoita.

Gold Mine on yhdistä 3 peli, jossa on rajaton määrä tasoja, mikä tarkoittaa sitä, että pelin kesto riippuu taidoistasi yhdistellä kuutioita.. ja tietenkin kunnianhimostasi. Et olisi ensimmäinen kultakuumeen kaappaama henkilö! Oletko kullankaivajan veroinen?

Peliohjeet:
Osu ainakin kahteen vierekkäiseen saman väriseen kuutioon. Tehdäksesi sen, klikkaa kuutiota johon haluat osua.
Pelikategoriat:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game