Going Right

Pelattu 279 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Tuo lintu pesäänsä ilman, että vaaralliset esteet törmäävät siihen.Viisi eri pelitilaa ja 20 kovaa pelitasoa !

NORMAL MODE: Voit aloittaa pelin mistä tahansa tasosta, jonka olet jo suorittanut.
DEATHMODE: Sinulla on vain 10 yritystä suorittaa kaikki tasot.
TIME ATTACK: Saavuta paras aika tässä pelitilassa
INFINITE RUN: Lennä niin kauan kuin voit ja vältä esteitä ja kerää kolikoita.
SHOP: Osta uusia skinejä

Siinä kaikki!

Peliohjeet:
Napsauta hiirtä tai kosketusnäyttöä.


Kategoriat:

Action Hypercasual

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!