Garden Tales 2

Pelattu 515 kertaa.

75% (3/4)
Kuvaus:
Garden Tales 2 on yhden historian rakastetuimman ja hauskimman yhdistä 3-pelin odotettu seuraaja! Upouudet tasot ja paljon paranneltu Garden Tales 2 vie sinut takaisin hauskaan ja mehukkaaseen puutarhamaailmaan. Halusitpa rentoutua vaikean työpäivän jälkeen tai tarvitset jotain, pyyhkimään huolet mielestäsi - iloinen musiikki ja kirkas grafiikka auttavat sinua rauhoittumaan ja tuovat iloa päivääsi. Pelaa Garden Tales 2:sta nyt ilmaiseksi ja nauti!

Peliohjeet:
Yhdistä 3 tai useampi samanlainen kuva vaihtamalla niiden paikkaa raahamalla hiirellä tai kosketusnäytöllä. Jos saat yhdistettyä samalla kertaa yli 4 samanlaista kuvaa saat boostereita ja lisätehosteita!


Kategoriat:

Älypelit Bejeweled Hypercasual Match 3

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!