Four Colors Multiplayer Monument Edition

Pelattu 101 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Oletko valmis matkustamaan maailman ympäri?
Pidä hauskaa ja tutustu mitä kauneimpiin monumentteihin tässä uudessa versiossa Four Colors:ia!
Kohtaa jopa 3 oikeaa vastustajaa tai 3 tietokoneälyllä varustettua pelaajaa. Yhdistä kortteja joko värin tai numeron perusteella. Käytä pelin toimintakortteja sekoittaaksesi peliä ja ole ensimmäinen, joka pääsee eroon kaikista pelikorteistaan. Viimeisenä muttei vähäisimpänä; paina numeroa 1, kun sinulla on jäljellä enää yksi kortti!

Peliohjeet:
Napauta korttia valitaksesi sen.


Kategoriat:

Korttipelit Multiplayer Älypelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!