Forest Match

Pelattu 556 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Forest Match on värikäs ja hauska yhdistä 3 peli, joka sopii kaikille melkein vauvasta vaariin. Pelissä on ihana graafinen ulkoasu ja tunnelmallinen, tarttuva taustamusiikki, joka imaisee sinut nopeasti pauloihinsa. Kerää pisteitä yhdistämällä samanlaisia hedelmiä, kasveja ja muita metsän ihmeitä. Yhdistä vähintään kolme samanlaista esinettä luodaksesi voimakkaita tehosteita. Nämä tehosteet auttavat sinua poistamaan maaperää, ruohoa, sammalta, kiviä tai jäätä ja myös keräämään vaaditun määrän esineitä päästäksesi seuraavalle tasolle. Pelaa Forest match:ia nyt ilmaiseksi ja koe sadoittain kiperiä tasoja, jännittäviä tehtäviä ja päivittäisiä haasteita!

Peliohjeet:
Saavuta tavoitteet ja nauti pisteistä, joita saat yhdistämällä vähintään kolme samanlaista esinettä. Vaihda esineiden paikkaa kosketusnäytöllä tai hiirellä esinettä raahamalla.


Kategoriat:

Älypelit Bejeweled Match 3

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!