Flat Jumper

Pelattu 207 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Tämä on haastava reaktiopeli! Kun pallo on vapautettu, pelaajien täytyy reagoida nopeasti ja muuttaa pallo samanväriseksi kuin se laattaa johon se tulee seuraavaksi pomppaamaan. Muuten pallo tippuu ja peli loppuu. Mitä pidempään ehdit reagoida ja vaihtaa pallon väriä, sitä korkeammat pisteet saat! Pidä hauskaa!

Peliohjeet:
Pelaa hiirellä tai kosketusnäytöllä. Napauta oikean väristä palloa alhaalla olevista kolmesta pallosta niin, että putoava pallo on samanvärinen kuin laattaa jolle se tulee pomppaamaan.


Kategoriat:

Älypelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!