Fishing.io

Pelattu 507 kertaa.

75% (3/4)
Kuvaus:
Tässä hauskassa ja helposti pelattavassa pelissä sinusta tulee ensimmäinen kalastaja ikinä, joka saavuttaa merenpohjan! Kerää kaloja ja aarteita ostaaksesi uusia kalaverkkoja, joiden avulla pääset syvempiin syvyyksiin. Löydä lisää hahmoja, jotka ovat jääneet loukkuun mereen ja yritä täyttää palkintohuoneesi! Koe tämä kaikki kauniissa taiteellisessa tyylissä.

Peliohjeet:
Klikkaa upottaaksesi koukun syvyyksiin ja liikuta koukkua hiirellä tai kosketusnäytöllä saadaksesi siihen mahdollisimman monta kalaa ja timatteja ennen pintaa!


Kategoriat:

Adventure Arcade Sports

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!