Fireboy and Watergirl 5 Elements

Pelattu 506 kertaa.

100% (2/2)
Kuvaus:
Tutki Alkuaine Temppeleitä Fireboy ja Firegirl 5, joka on myös Oslo Albetin käsialaa. Ratkaise monta pulmaa, kerää kaikki timantit ja voita aika! Fireboy and Watergirl Elements on kokonaan uusi peli, jossa on paljon uusia elementtejä. Matkusta kaikkiin temppeleihin tässä sarjassa! Astu sisään uuteen Tuli Temppeliin, Metsä Temppeliin, Jää Temppeliin, Valo Temppeliin, Tuuli Temppeliin ja Kristalli Temppeliin. Tässä FBWG5 versiossa voit pelata yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Saavuta exit turvallisesti!

Peliohjeet:
Käytä nuolinäppäimiä tai WASD-näppäimiä näppäimistöstäsi liikkuaksesi. Käytä kosketusnäytöllä olevia näppäimiä mobiililaitteella.


Kategoriat:

Kaksinpelit Adventure Älypelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!