Fireboy & Watergirl 6: Fairy Tales

Pelattu 180 kertaa.

100% (5/5)
Kuvaus:
Fireboy ja Watergirl tarvitsevat apua uuden temppelin tutkimisessa. Tällä kertaa keijut auttavat heitä ratkaisemaan arvoituksen, lyömään ajat ja keräämään timantit!

Pelaa yksin tai ystävän kanssa ja liity mukaan seikkailuun Watergirlin ja Waterboyn kanssa!

Käännä vivut ja paina nappulat suorittaaksesi nämä 30 uutta tasoa virallisessa Fireboy ja Watergirl sarjassa!


Peliohjeet:
Tietokoneella:
- Käytä AWD näppäimiä liikuttaaksesi Watergirl:iä.
- Nuolinäppäimiä liikuttaaksesi Fireboy:ta.
- Käytä hiirtä keijujen liikuttamiseen.
Mobiilissa:
- Ruudulla näkyviä ohjauspainikkeita. Vaihta ohjattavaa nuolta napauttamalla.

Ohjeet myös esiteltynä pelissä.

Suorita kaikki tasot tarpeeksi nopeasti ja kerää matkalla kaikki timantit saadaksesi täydelliset pisteet.


Kategoriat:

Kaksinpelit Adventure Älypelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!