🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

EvoWorld.io

Pelattu 2407 kertaa.
2.9 (7 arvostelua)
Pelikuvaus:
EvoWorld.io on uusi uniikki evoluutio kaikille ilmainen selviytymispeli! Täällä pääset kutemaan kuten pieni kärpänen! Tutki karttaa ja kehitä sitä! Syö kartalta löytyvää ruokaa saadaksesi kokemusta. Sinun täytyy taistella muita pelaajia vastaan, joita löydät kartalta!

Tämä peli on todella uniikki verrattuna muihin .io peleihin! Valmistudu pitämään tuntikaupalla hauskaa! Mikäli kuolet, voit tarkkailla vihollisiasi! Täältä löydät monia biomeja ja maatasoja kuten avaruuden ja luolia. Kehity huippuun asti ja näytä vastustajillesi kuka on Johtaja! Pelissä on myös tulostaulukko! Jos haluat ensimmäiseksi sinun täytyy kerätä niin paljon kokemuspisteitä kuin mahdollista! Mitä vielä odotat!

Peliohjeet:
Tehtäväsi on syödä ruokaa ja kehittää itseäsi! Näytön yläosassa näet ruoat, joita sinun tulisi syödä saadaksesi kokemuspisteitä. Etsimäsi ruoka tulee myös hehkumaan vihreänä! Muista kuitenkin olla varovainen! Tässä pelissä on myös vaarallisia hirviöitä! Jotkut vastapelaajat ovat myös vaarallisia! Jokainen vaarallinen hirviö ja lintu hehkuu punaista!
Pelikategoriat:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game