EvoWorld.io

Pelattu 629 kertaa.

66% (2/3)
Kuvaus:
EvoWorld.io on uusi uniikki evoluutio kaikille ilmainen selviytymispeli! Täällä pääset kutemaan kuten pieni kärpänen! Tutki karttaa ja kehitä sitä! Syö kartalta löytyvää ruokaa saadaksesi kokemusta. Sinun täytyy taistella muita pelaajia vastaan, joita löydät kartalta!

Tämä peli on todella uniikki verrattuna muihin .io peleihin! Valmistudu pitämään tuntikaupalla hauskaa! Mikäli kuolet, voit tarkkailla vihollisiasi! Täältä löydät monia biomeja ja maatasoja kuten avaruuden ja luolia. Kehity huippuun asti ja näytä vastustajillesi kuka on Johtaja! Pelissä on myös tulostaulukko! Jos haluat ensimmäiseksi sinun täytyy kerätä niin paljon kokemuspisteitä kuin mahdollista! Mitä vielä odotat!

Peliohjeet:
Tehtäväsi on syödä ruokaa ja kehittää itseäsi! Näytön yläosassa näet ruoat, joita sinun tulisi syödä saadaksesi kokemuspisteitä. Etsimäsi ruoka tulee myös hehkumaan vihreänä! Muista kuitenkin olla varovainen! Tässä pelissä on myös vaarallisia hirviöitä! Jotkut vastapelaajat ovat myös vaarallisia! Jokainen vaarallinen hirviö ja lintu hehkuu punaista!


Kategoriat:

.IO-pelit Multiplayer

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!