Equations Right or Wrong!

Pelattu 64 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Tässä pelissä on yksinkertainen mekaniikka, mutta sen pelaaminen on vaikeampaa kuin voisi kuvitella! Sinulle näytetään yksinkertainen yhtälö (peruskoulutasoa) ja sinulla on rajattu aika valita onko se oikein vai väärin. Jokaisesta oikasta vastauksesta saat yhden pisteen ja lopullinen pistesaldosi perustuu oikeiden vastausten määrään. Mikäli vastaat väärin tai aika loppuu kesken, häviät! Ja kuten sanottu, se saattaa aluksi näyttää helpolta, mutta siitä tulee vaikeampaa kun etenet!

Peliohjeet:
Pelaa tietokoneella tai kosketusnäytöllä.


Kategoriat:

Arcade Boys Hypercasual Junior Lasten pelit Tyttöjen pelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!