Dumb Zombie Online

Pelattu 96 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Dumb Zombie on ammunta fysiikkapeli. Mikäli tykkäät pulmapeleistä, ammunnasta, ja vihaat zombeja tämä peli on täydellinen sinulle. On vain sinä vastaan zombit, joten pidä huolta, että pysäytät vihaiset laumat ennen kuin luotisi loppuvat. Tähtää aseellasi ja tuhoa kaikki vastustajat ruudulta läpäistäksesi tasot. Ansaitse rahaa ja osta uusia tyyppejä, vaatteita ja aseita päivittääksesi pelaajaasi. Suorita kaikki tasot avataksesi uusia pelitiloja ja päästä veri valloilleen!

Peliohjeet:
Käytä hiirtä tai kosketusta tähdätäksesi ja ampuaksesi.


Kategoriat:

Action Halloween Shooting

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!