Ducklings.io

Pelattu 660 kertaa.

100% (6/6)
Kuvaus:
On aika rentoutua, sillä olet nyt ankka. Uiskentele ympäriinsä ja pelasta niin monta ankanpoikasta kuin mahdollista. Väistele holtittomia laivoja, ne satuttavat sinua! Päivitä kotisi noutamalla mahdollisimman monta ankanpoikasta ja saa itsellesi lammen komein pesä. Samalla kun saat isomman kodin, saat myös lisää hassuja hattuja. Kerää kaikki 50 hattua! Voit muuttaa tyyliäsi vaakkumalla lähellä pesääsi. Esittele pesääsi kutsumalla ystäväsi lammellesi! Jaa huonekoodi ja aloita yhteistyöpeli. Voit kutsua niin monta ystävää kuin haluat, joten hommaa itsellesi isoin mahdollinen ankka-armeija!

Peliohjeet:
Liiku hiirtä saadaksesi ankkasi uimaan. Voit myös käyttää WASD-näppäimiä tai nuolinäppäimiä.


Kategoriat:

.IO-pelit 3D Multiplayer

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!