Drunken Duel 2

Pelattu 479 kertaa.

100% (11/11)
Kuvaus:
Drunken Duel 2 on täällä uusine areenoineen, aseineen ja tiloineen! Katolla on raju tappelu! Valitse oranssi tai sininen juopunut puolesi ja aloita tappelu. Jos haluat, voit myös ampua ja heittää vastustajaasi. Ensimmäinen joka saa 5 pistettä voittaa. Tule ja yritä ohjata päihtyneitä tikku-ukkoja ja voita peli! Drunken Duel 2 pelissä on 1 ja 2 pelaajan tilat.

Peliohjeet:
Tietokoneella:
Pelaaja 1: "W"
Pelaaja 2: "NUOLINÄPPÄIN YLÖS"
Kosketusnäytöllä:
Näytölle tulevilla näppäimillä.


Kategoriat:

Kaksinpelit Action Stickman

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!