Drift Boss

Pelattu 1316 kertaa.

80% (16/20)
Kuvaus:
Driftaile autollasi kuin johtaja. Driftaa vasemmalle ja oikealle sopivassa kohtaa. Keskity ja ennakoi driftaamisesi ja luisut ahtaissa kohdissa. Kuinka monta pistettä onnistut saamaan? Tässä pelissä on mahtava arcade 3D ympäristö! Avaa hienoja ajoneuvoja keräämällä enemmän pisteitä. Voit avata rekkoja, takseja, poliisi autoja, jäätelöautoja, ambulansseja, paloautoja ja muita. Täysin reaktiivinen suunnittelu - koko näytön mahdollisuus ja mahtava ääniraita!

Peliohjeet:
Driftaa vasemmalle ja oikealle oikeaan aikaan.


Kategoriat:

3D Action Arcade Autopelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!