DRAWar.io

Pelattu 594 kertaa.

100% (2/2)
Kuvaus:
Klassinen ja ihana piirrä ja arvaa!

Vapauta taiteelliset kykysi ja ratkaise muiden piirtämät luonnokset tässä piirrä ja arvaa pelissä. Piirrä pelin antaman sanan mukaan tai arvaa mitä muut piirtävät. Kirjoita arvauksesi ja ansaitse pisteitä!

Voit myös jutella ja ratkaista arvoituksia muiden pelaajien kanssa!

Peliohjeet:
Liity aulaan ja peli luo ryhmän, jossa jokainen piirtää vuorollaan. Peli ehdottaa sinulle kolmea sanaa, joista voit aina valita minkä piirrät. Muiden piirtovuorolla kaikki muut pelaajat saavat arvata sanoja ja mitä nopeammin arvaat sitä enemmän saat pisteitä!


Kategoriat:

.IO-pelit Multiplayer Nostalgiapelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!