Doomsday Hero

Pelattu 312 kertaa.

40% (2/5)
Kuvaus:
Laaja-alaisessa biokemikaalisessa kokeessa pääsi vahingossa vuotamaan myrkkykaasua ja ilma saastui pahasti maailmanlaajuisesti. Suurin osa ihmisistä sai tartunnan ja muuttui zombeiksi, ainoastaan muutama selvisi. Tällä hetkellä ei ole mahdollista kehittää vastalääkettä. Suojellaakseen muutamia tartunnalta säästyneitä ihmisiä, ei joillain sotilailla ole muuta vaihtoehtoa kuin tappaa zombeja. Näitä sotilaita kutsutaan apokalyptisiksi sankareiksi. Auta sotilaita ostamaan päivitettyjä aseita ja hienostuneita välineitä, käytä tehokkaita taitoja ja rekvisiittaa taistellaksesi vihollisia vastaan!


Peliohjeet:
Tietokoneella:
-Liikuta sotilasta "A" ja "D"
-Hyppää "W"
-Tähtää ase hiirellä ja ammu pitämällä pohjassa
Mobiilissa:
-Ohjaimet puhelimen näytöllä
-Automaattinen aseen tähtäys


Kategoriat:

Action Shooting

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!