DoodleCube.io

Pelattu 647 kertaa.

83% (10/12)
Kuvaus:
Luonnostele itsesi voittoon tässä luovassa rakentelu pelissä, joka on saanut inspiraationsa skribbl.io:sta. Rakenna luomuksesi teeman mukaan - anna mielikuvituksesi laukata! Voit ostaa lisää rakennusmateriaalia kaupasta - paina vain B:tä tai ikonia vasemmassa alareunassa.

Kun olet viimeistellyt rakennuksesi, näet mitä kaikki muut ovat onnistuneet luomaan. Äänestä vastustajiesi rakennelmia - ja he äänestävät sinun. Älä anna liikaa lekaa! Mitä enemmän ääniä saat, sitä paremmin olet pärjännyt! Paras luonnos voittakoon!

Peliohjeet:
Pelaa tietokoneella tai kosketusnäytöllä. Seuraa pelin antamia ohjeita.


Kategoriat:

Arcade

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!