Detective Loupe Puzzle

Pelattu 99 kertaa.

100% (1/1)
Kuvaus:
Heipä hei etsivä! Tule auttamaan ja ratkaisemaan tusinoittain ratkaisemattomia mysteereitä, täynnä arvoituksia, piilossa olevia esineitä, eroavaisuuksia jotka tulee löytää ja muuta. Kuka on murhaaja? Kuka vamppyyri? Kuka ei ole zombi ja kuka on rakastunut? Vain yksi henkilö voi ratkaista kaiken - etsivä Loupe!

Peliohjeet:
Se on helppoa - löydä vihjeet ja napauta niitä! Kun olet löytänyt kaikki vihjeet, taso on ratkaistu! Joskus sinun tulee valita yksi tarjotuista vaihtoehdoista. Löydät kyllä tiesi!


Kategoriat:

Adventure Älypelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!