Dead Zed

Pelattu 384 kertaa.

90% (9/10)
Kuvaus:
Ammu zombiet, organisoi etsintäjoukkoja etsimään selvinneitä ja uusia aseita, hallitse joukkoja puolustaaksesi ja korjataksesi turvataloa. Onko sinulla mitä vaaditaan selviytymiseen?

VINKKI! Jokaisella selviytyjällä on omat taitonsa. Hyödynnä niitä viisaasti jakaessasi joukkoja. Laita jokaiseen joukkoon ainakin yksi, jolla on korkea taisteluosaaminen, se lisää koko joukon mahdollisuuksia selviytyä.

Peliohjeet:
Ohjaus tietokoneella:
Hiiri - katsomiseen ja ampumiseen
R - lataa
1,2 - vaihda asetta
F - vaihda ammuntatilaa
M - hiljennä
Mobiilissa:
mobiiliohjaimet


Kategoriat:

Action Shooting

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!