Dangerous Danny

Pelattu 333 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Danny on urhea mies joka haluaa tehdä uuden maailman ennätyksen sukeltamalla syvimmälle kuin kukaan ennen! Auta Dannya saavuttamaan tavoitteensa ja tee uusi syvän meren sukelluksen ennätys! Edessä tulee olemaan villejä mereneläviä, miinoja ja vaarallisia kallionseinämiä. Onnistuuko Danny tekemään ennätyksen?

Peliohjeet:
Ohjaa nuolinäppäimillä.
Vasen nuoli = vasen,
oikea nuoli = oikea,
ylöspäin = hidastaa vauhtia,
alaspäin = ammu jousi,
vasen ja ylös samaa aikaa = hitaasti vasemmalle,
oikea ja ylös samaa aikaa = hitaasti oikealle.


Kategoriat:

Arcade

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!