Cut the Rope 2

Pelattu 290 kertaa.

71% (5/7)
Kuvaus:
MAKEETA! Om Nom:in metkut jatkuvat Cut the Rope 2 HTML5:ssä! Uusia hahmoja, uusia pelielementtejä ja konstikkaita tehtäviä, karkkien kerääminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Cut the Rope 2 HTML 5 tuo tuoreita haasteita ja odottamattomia esteitä karkkien murskaamiseen, fysiikka-peräisiä ilmiöitä, jotka ovat ilahduttaneet miljoonia pelaajia ympäri maailmaa! Jos tykkäsit Cut the Rope:sta, tulet ihastumaan myös Cut the Rope 2:seen!

Peliohjeet:
Leikkaa köysi sopivaan aikaan pyyhkäisemällä sen yli.


Kategoriat:

Adventure Junior Älypelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!