Curve Fever Pro

Pelattu 223 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Curve Fever on energinen moninpeli, jossa veneet taistelevat toisiaan vastaan. Piirrät käärmekuviota ajamallasi reitillä ja sinun tulee varoa osumasta omaasi tai toisten reitteihin. Kerää lisävoimia menestymällä peleissä ja siirry yhä jännittävimpiin otteluihin reaaliajassa muita pelaajia vastaan!

Peliohjeet:
Valitse "Quick Play" pelataksesi muita verkossa olevia vastaan tai "Custom Rooms", jossa voit luoda oman yksityisen huoneen ja kutsua ystäväsi pelaamaan. Varusta laivasi 2 voimalla yksi voima näppäimistön ylöspäin nuolelle (tai "W") ja toinen alaspäin nuolelle (tai "S"). Ohjaa laivaasi oikealla ja vasemmalla nuolella (tai "A" ja "D"- näppäimillä). Kun olet valmis, sinut laitetaan pelaamaan muiden lähellä tasoasi olevien pelaajien kanssa ja ottelu voi alkaa!


Kategoriat:

.IO-pelit Matopelit Multiplayer

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!