Crazy Little Eights

Pelattu 540 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Tässä on mahtava online-versio suositusta korttipelistä!

Tavoitteesi on päästä eroon kaikista korteistasi. Voit pelata samaa numeroa tai maata olevan kortin kuin pöydällä. Voit myös aina pelata kasin. Kun olet lyönyt pakkaan kasin, voit vaihtaa pelattavaa maata. Mikäli ensimmäinen kortti pöydällä on kasi, voit aloittaa pelin millä tahansa kortilla. Voit myös pelata useampia kortteja, mutta silloin niiden täytyy olla samaa numeroa.

Siinä se! Pidä hauskaa!

Peliohjeet:
Pelaa tietokoneella tai kosketusnäytöllä!


Kategoriat:

Board

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!