Covirus.io

Pelattu 791 kertaa.

41% (5/12)
Kuvaus:
Sinulla on mahdollisuus tulla palvelimen suurimmaksi, mahtavimmaksi ja pahimmaksi virukseksi. Sinun tarvitsee vain syödä ihmisiä ja heikompia viruksia. Vältä puhdistusaineita, koska ne repivät viruksesi palasiksi! Pystytkö pysymään hengissä ainakin viisi minuuttia tässä oudossa maailmassa vai syövätkö muut virukset sinut? Pelaa ja selvitä!

Peliohjeet:
Kontroloi viruksen liikkumista hiirellä, aja pienempien virusten yli ja syö ne. Opi jakamaan virus painamalla välilyöntiä (kun olet kerännyt tarpeeksi massaa).


Kategoriat:

.IO-pelit Arcade Halloween

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!