Coin Run

Pelattu 660 kertaa.

100% (1/1)
Kuvaus:
Vieritä kolikkoa pitkin mutkikasta tietä. Vältä hankalia esteitä, kuten tappavia piikkejä, salaisia ovia ja pyöriviä portteja - täydellisen osuman saaminen voi olla vaarallista!
Varo kääntyvää tien nopeusramppia! Se saa kolikon rullalle niin nopeasti, että sinun on oltava ammattilainen hallitaksesi sitä ja saada se vietyä maaliin.

Hanki pisteitä, kun rullaat mutkittelevaa tietä pitkin, ohitat tasot ja saat täydelliset osumat reikään

Oletko valmis rullalle?

Peliohjeet:
Ohjaa kolikkoa hiirellä tai kosketusnäytöllä.


Kategoriat:

Hypercasual Autopelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!