Classic Klondike Solitaire Card Game

Pelattu 384 kertaa.

0% (0/1)
Kuvaus:
Klondike solitaire on yksi koukuttavimmista pasianssi korttipeleistä. Sitä pelataan yhdellä 52 kortin pakalla. Pelin tavoitteena on järjestellä kaikki kortit pakkoihin maittain (ruutu, pata, hertta ja risti) ja tehdä se nousevassa järjestyksessä - ässästä kuninkaaseen.

Peliohjeet:
Voittaaksesi Klondike Solitairen sinun tulee siirtää kaikki kortit vasemman alareunan pakkoihin. Jokaiseen pakkaan käy ainoastaan yhden maan kortit ja ne tulee laittaa niihin järjestyksessä ässästä kuninkaaseen. (ässä, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, jätkä, kuningatar, kuningas) Sinun täytyy saada järjesteltyä kaikki maat voittaaksesi pelin: ristit(♣), ruudut(♦), hertat(♥) ja padat(♠). Klikkaa pakkaa paljastaaksesi uuden kortin, raahaa kortti paikalleen pelataksesi!


Kategoriat:

Älypelit Hypercasual Korttipelit Pasianssit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!