🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

City Truck Driver

Pelattu 1762 kertaa.
3.3 (3 arvostelua)
Pelikuvaus:
Tällä kertaa olet aloittamassa mahtavan simulaattori seikkailun rekoillasi suuressa kaupungissa City Truck Driver pelissä! Tämä rekka simulaattoripeli sisältää tuhansia ominaisuuksia kuten rekan kustomointi vaihtoehtoja, tehtävä tilan, kilpailu tilan ja vapaan ajon tilan. Pelissä on 14 erilaista rekka mallia, joissa kaikissa on erilainen ohjattavuus, nopeus ja kiihtyvyys.

Jos haluat kustomoida rekkasi tai ostaa uuden, sinun täytyy pelata tehtävä tilassa tai kilpailu tilassa. Pelissä on 10 eri tehtävää ja 10 kilpailua. Tehtävä tilassa, kuljetat tavaroita rekkasi peräkärryssä paikasta toiseen. Sinun tulee kuljettaa lastit turvallisesti. Seuraa nuolta, se näyttää tien määränpäähän. Pidä huolta, että pääset maaliin ennen kuin aika loppuu.

Kilpailu tilassa ottelet viittä vastustajaa vastaan kaupunki radalla ja sinun tulee suorittaa rata kolmen parhaan joukossa saadaksesi palkinnon. Yritä päästä maaliin ensimmäisenä. Voit pelata kilpailu tilassa ja vapaan ajelun tilassa yhden tai kahden pelaajaan tilassa. Anna super rekka simulaatio pelin alkaa!

Peliohjeet:
1 Pelaajan tilassa:
"WASD" / nuolinäppäimet - liiku
välilyönti - käsijarru
"C" - vaihda kameraa
"T" - yhdistä tai irrota peräkärry

2 Pelaajan tilassa:
Pelaaja 1:
"WASD" - liiku
välilyönti - käsijarru
"C" - vaihda kameraa

Pelaaja 2:
nuolinäppäimet - liiku
"J" - käsijarru
"B" - vaihda kameraa
Pelikategoriat:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game