🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

Casual Checkers

Pelattu 1663 kertaa.
3.3 (3 arvostelua)
Pelikuvaus:
Pelaa klassista tammi peliä, jota on pelattu jo ainakin tuhat vuotta sitten ranskassa. Suunnittele siirtosi ja yritä päihittää tekoäly. Säännöt perustuvat englantilaiseen/ amerikkalaiseen tammeen.

Pystytkö päihittämään tietokoneen?

Peliohjeet:
Peliä pelataan ainoastaan tummilla peliruuduilla. Aluksi molemmat pelaajat saavat 12 pelinappulaa. Nappuloita siirretään vuorotellen omalla vuorolla yhden ruudun verran etuviistoon. Mikäli oman nappulan edessä on vastustajan nappula ja sen jälkeen vapaa ruutu sinulla on mahdollisuus syödä vastustajan nappula. Aina kun pelaajalla on mahdollisuus syödä vastustajan nappula, tilaisuus tulee käyttää. Yhdellä siirrolla on mahdollista syödä useampi nappula mikäli se on mahdollista tehdä peräjälkeen.

Mikäli saat nappulasi viimeiselle riville asti se muuttuu tammeksi, joka voi liikkua myös takaviistoon. Kuitenkin sillä siirrolla kun nappula saavuttaa viimeisen ruuturivin, ei voi nappulaa liikuttaa enempää. Pelin voittaa se joka on syönyt kaikki vihollisen nappulat, tai vastustaja ei pysty enää liikuttaa yhtäkään nappulaansa.
Pelikategoriat:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game