🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

Carrom with Buddies

Pelattu 2290 kertaa.
2.5 (2 arvostelua)
Pelikuvaus:
Carrom tai Karrom on suosittu peli Lähi-Idässä. Carromin maailman mestaruudesta kisailtiin ensimmäistä kertaa intialaisten ja sri lankalaisten välillä 1960-luvulla.
Nyt sinäkin pääset pelaamaan Carrom:ia toista verkossa olevaa pelaajaa tai omaa ystävääsi vastaan.

Carrom on biljardia muistuttava peli, jota pelataan perinteisesti puisella laudalla ja puisilla pelinappuloilla, joita kutsutaan Carrom:ksi. Laudalle laitetaan punainen kuningatar carrom sekä 9 valkoista ja 9 mustaa carrom kiekkoa. Pelaaja käyttää hyökkääjä nappulaansa tökätäkseen pelinappuloitaan pois pelialueelta. Mikäli tökkäiset kuningattaren pois laudalta, tulee sinun seuraavaksi onnistua saamaan myös yksi kiekkosi pois laudalta. Muuten kuningatar palautetaan laudan keskelle. Peli jatkuu kunnes toinen pelaaja on poistanut kaikki carrominsa pelilaudalta ja myös punainen kuningatar on pelattu ulos.

Peliohjeet:
Pelaaja käyttää hyökkääjä nappulaansa tökätäkseen pelinappuloitaan pois pelialueelta. Mikäli tökkäiset kuningattaren pois laudalta, tulee sinun seuraavaksi onnistua saamaan myös yksi kiekkosi pois laudalta. Muuten kuningatar palautetaan laudan keskelle. Peli jatkuu kunnes toinen pelaaja on poistanut kaikki carrominsa pelilaudalta ja myös punainen kuningatar on pelattu ulos.
Pelikategoriat:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game