Capture the Chickens

Pelattu 166 kertaa.

33% (1/3)
Kuvaus:
Ariel kadotti kanansa maatilaltaan ja nyt meidän sankarimme on päättänyt etsiä ne takaisin! Pääset auttamaan häntä tällä mahtavalla seikkailulla kanojen kiinniotossa. Matkalla Ariel tulee kohtaamaan monenlaisia vihollisten asettamia ansoja ja esteitä. Tulet näkemään leviteltyjä omenoita ja hyödyllisiä esineitä ympäriinsä. Kun löydät kanan, käytä taikasauvaasi siirtääksesi sen varastoosi. Yritä löytää mahdollisimman monta kanaa ansaitaksesi paljon pisteitä. Yritä myös selvittää kuka se kamala hirviö oli, joka aiheutti tämän kaiken!

Peliohjeet:
"NUOLET" - liiku
"Z" - hyppää
"X" - nappaa kana
"VÄLILYÖNTI" - ammu
tai
"WASD" - liiku
"J" - nappaa kana
"K" - ammu
Mobiilissa näytöllä olevat kosketusnäppäimet.


Kategoriat:

Action Adventure Arcade

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!