Bubble Game 3: Christmas Edition

Pelattu 363 kertaa.

100% (1/1)
Kuvaus:
Vuoden paras aika alkaa olla käsillä! Kyllä, se on joulu! Joten on aika antaa kunnianosoitus myös kaikkien aikojen mahtavimmalle pelille, klassiselle Bubble Shooter:lle. Tässä joulu versiossa on kaikki elementit, jotka tekevät Bubble Shooterista niin mahtavan ja lisäksi teema on talvinen joulu. Tällä pelillä pääset nostattamaan joulutunnelman korkealle!

Peliohjeet:
Tähtää ja ammu samanlaisia joulupalloja toisiinsa kiinni. Kun vähintään kolme samanlaista palloa koskettaa toisiinsa, ne poksahtavat! Jos pallot koskettavat pelikentän pohjaa, häviät.


Kategoriat:

Arcade Älypelit Bubbles Joulu

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!