🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

Bridge

Pelattu 1892 kertaa.
3.8 (4 arvostelua)

Pelikuvaus

Nykypäivänä ei ole aina helppoa saada kavereita kasaan yhtä bridge peliä varten. Onneksi nyt voit pelata bridgeä milloin haluat tällä pikkutarkasti tehdyllä online versiolla!

Tämä online bridge peli on aina valmiina palvelukseen! Tee puolue tietokone kumppanin kanssa ja laita kehiin bridge taitosi kahta älykästä AI vastustajaa vastaan tässä ilmaisessa versiossa klassista korttipeliä!

Peliohjeet

Bridge on neljän hengen taktiikkapeli, jossa kaksi kahden hengen puoluetta pelaa toisiaan vastaan. Sitä pelataan 52 kortin korttipakalla, josta kullekin pelaajalle jaetaan 13 korttia. Tarjousvaiheessa molemmat parit yrittävät arvioida montako tikkiä heillä on mahdollisuus saada tietty maa valttina tai valtittomassa pelissä sangissa. Korkeimman tarjouksen tehneen parin toisesta pelaajasta tulee pelinviejä. Hänen kumppaninsa paljastaa korttinsa. Pelinviejä saa pelata sekä omat, että pöydän koritit ja yrittää saada niistä ainakin lupaamansa määrän tikkejä. Onnistuneesta kotiinviemisestä pelinviejä saa tikkejä ja epäonnistumisesta vastustajat saavat pisteitä. Vastustajilla on myös keinoja yrittää puolustautua.

Pelikategoriat

Kortti

Kommentit

SAMANLAISET PELIT

Solitaire TriPeaks Garden

5.0 (1 arvostelua)

365 Solitaire Gold 12 in 1

2.5 (2 arvostelua)

Mansion Solitaire

5.0 (1 arvostelua)

Algerian Solitaire

0 (0 arvostelua)

Refuge Solitaire

5.0 (1 arvostelua)

Spider Solitaire

5.0 (1 arvostelua)

Hertta-korttipeli

2.4 (33 arvostelua)

Texas Holdem -nettipokeri

4.0 (21 arvostelua)

Yukon Solitaire

0 (0 arvostelua)

King of FreeCell

0 (0 arvostelua)
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game