🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

Bridge

Pelattu 5403 kertaa.
3.8 (4 arvostelua)
Pelikuvaus:
Nykypäivänä ei ole aina helppoa saada kavereita kasaan yhtä bridge peliä varten. Onneksi nyt voit pelata bridgeä milloin haluat tällä pikkutarkasti tehdyllä online versiolla!

Tämä online bridge peli on aina valmiina palvelukseen! Tee puolue tietokone kumppanin kanssa ja laita kehiin bridge taitosi kahta älykästä AI vastustajaa vastaan tässä ilmaisessa versiossa klassista korttipeliä!

Peliohjeet:
Bridge on neljän hengen taktiikkapeli, jossa kaksi kahden hengen puoluetta pelaa toisiaan vastaan. Sitä pelataan 52 kortin korttipakalla, josta kullekin pelaajalle jaetaan 13 korttia. Tarjousvaiheessa molemmat parit yrittävät arvioida montako tikkiä heillä on mahdollisuus saada tietty maa valttina tai valtittomassa pelissä sangissa. Korkeimman tarjouksen tehneen parin toisesta pelaajasta tulee pelinviejä. Hänen kumppaninsa paljastaa korttinsa. Pelinviejä saa pelata sekä omat, että pöydän koritit ja yrittää saada niistä ainakin lupaamansa määrän tikkejä. Onnistuneesta kotiinviemisestä pelinviejä saa tikkejä ja epäonnistumisesta vastustajat saavat pisteitä. Vastustajilla on myös keinoja yrittää puolustautua.
Pelikategoriat:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game