Bridge of Doom

Pelattu 336 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Bridge of Doom on hauska tasopeli, jossa on uniikki konsepti. Sinun täytyy kontrolloida rajua kääpiötä ja auttaa häntä pääsemään kuolettavan turmion sillan yli! Tulet kohtaamaan paljon vihollisia ja esteitä tielläsi!

Sinun täytyy vain napauttaa liikuttaaksesi sankariasi - jokainen napautus liikuttaa sankaria yhden tilan eteenpäin. Tuhotaksesi hiidet, sinun täytyy klikata nopeasti - ole varovainen, mikäli klikkaat liikaa saatat pudota ansaan!

Ominaisuudet:
-Simppeli mutta mukaansatempaava klikkauspeli
-Tasot takanasi romahtavat koko ajan
-Loputon pelattavuus
-Hirviöitä ja ansoja matkalla

Uskaltaudu Bridge of Doomin unohdettuihin syvyyksiin, jotka on varustettu mahtavalla Golden Set:llä!
Muinaisella kääpiökypärällä, voimakkaalla riimukirveellä ja klaanin kilvellä voisi uskoa, että saavutat mahtavia asioita!

Peliohjeet:
Pelaa tietokoneella tai kosketusnäytöllä.


Kategoriat:

Arcade

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!