Battleship War Multiplayer

Pelattu 537 kertaa.

100% (1/1)
Kuvaus:
Battleship War on HTML 5 moninpeli, jossa voit pelata tietokonetta tai toista ihmistä vastaan. Tietokonetta vastaan voit valita classic- tai advanced-pelitilan.

Tässä perinteisessä laivanupotus-pelissä pääset asettelemaan laivasi ruudukolle ja upottamaan vastustajasi laivoja!

Osu kaikkiin vastustajasi laivoihin ja johda tiesi voittoon!
Kerää pisteitä ja osta lisävoimia!

Peliohjeet:
Asettele laivasi ruudukkoon. Arvaa vuorotellen vastustajasi kanssa toistenne laivojen sijainteja ja yritä upottaa ne.


Kategoriat:

Nostalgiapelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!