Badland

Pelattu 315 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
BADLAND on palkittu tunnelmallinen sivu-vieritys toiminta seikkailu tasohyppely, joka sijoittuu upeaan metsään joka on täynnä monenlaisia asukkaita, puita ja kasveja. Vaikka metsä onkin kuin suoraan kauniista sadusta, siinä on pahasti jotain vialla. Pelaaja kontrolloi yhtä metsän asukeista saadakseen selville mistä on kyse ja löytää uskomattoman määrän kekseliäitä ansoja ja esteitä matkallaan!

Peliohjeet:
Liikuta asukkiasi näpäyttämällä ruutua oikeassa tahdissa, jotta vältät ansat ja esteen ja pääset eteenpäin.

Kategoriat:

Adventure

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!