Aquapark.io

Pelattu 1872 kertaa.

92% (48/52)
Kuvaus:
AquaPark.io on mieletön vesiliuku kilpailu, jossa on hauska mekaaninen suunnittelu. Päihitä muut pelaajat hyppäämällä pois radalta ja laskeutumalla kauas alemmas tai yksinkertaisesti työnnä heidät pois radalta.

Ole ensimmäinen maalissa, varo esteitä, työnnä vastustajat pois radalta, lyhennä matkaa hyppäämällä pois radalta ja ennenkaikkea pidä hauskaa!

Peliohjeet:
Tietokoneella: nuolinäppäimet/ A-D tai hiiri ja paina vasemmanpuoleista näppäintä.
Mobiilissa: ohjaa koskettamalla näyttöä oikealta ja vasemmalta.


Kategoriat:

.IO-pelit 3D Hypercasual Multiplayer

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!