Amazing Sticky Hex

Pelattu 186 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Etsitkö juuri uutta ja kiehtovaa aivojen jumppa-peliä, joka haastaa mielesi ja vie sinut seikkailemaan jännittävillä tasoilla? Rakastatko pelata rentouttavaa hexagon älypeliä omassa mukavassa paikassasi? Nyt on aika ottaa rento asento ja rentoutua pelaamalla yhtä vaikeinta muotojen yhdistely-peliä.

Oletko kyllästynyt vanhoihin yhdistely älypeleihin. Tämä muotojen yhdistely-peli on uniikki ja tarjoaa juuri sitä uutuudenviehätystä mitä etsit. Se auttaa sinua terävöittämään yhdistelytaitosi ja tekee vapaa-ajastasi hauskan! Sinun täytyy vain ymmärtää palapelin asettelu ja raahata ja pudottaa hexan palaset oikeisiin kohtiin pelilautaa.

Käy läpi kaikki mahdolliset liikkeet ennen kuin pudotat palasen. Kokeile uutta Amaxin Sticky Hex - Hexa Block Puzzle Games:iä ja teroita mieltäsi!

Peliohjeet:
Valitse taso jolla haluat pelata. Raahaa ja pudota hexa-paloja juuri oikeisiin paikkoihin täyttääksesi kaikki kohdat.
Ratkaise älypeli mahdollisimman vähillä siirroilla läpäistäksesi tason.


Kategoriat:

Älypelit Bejeweled

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!