Amazing Dominoes

Pelattu 351 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Pelaa 5 klassista pelimuotoa (Muggins, Draw, Block, Sewastpol ja Bergen) Kaunis ja rentouttava peli, jossa on kuusi teemaa ja pelimerkkeineen. Kustomoi pelisi sellaiseksi kuin haluat!

Pelaa nyt ilmaiseksi ja viihdy tuntikausia pelin parissa!


- 5 klassista domino versiota
- 2, 3 tai neljän pelaajan tila
- hauska ja viihdyttävä
- kuusi kaunista teemaa ja pelimerkkigrafiikkaa
- Online sijoitusjärjestelmä
- pelissä oleva statistiikka

Ota yhteyttä:
Email : support@amazinghedgehog.com
Facebook : https://www.facebook.com/AmazingHedgehogStudio

Peliohjeet:
Peli alkaa vetämällä yhdet pelimerkit. Pelaaja jolla on korkein pistemäärä saa tehdä ensimmäisen siirron. Jos pelissä on kaksi pelaajaa, jokainen aloittaa 7 pelimerkillä. Jos pelissä on enemmän kisaajia, jokainen aloittaa pelin 5 pelimerkillä.


Kategoriat:

Älypelit Board

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!