🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

Adam and Eve Go 3

Pelattu 1078 kertaa.
1.3 (4 arvostelua)
Pelikuvaus:
Adam and Eve Go 3:ssa kaikista esihistroiallisen ajan vaaroista ja haasteista huolimatta, rakkaus löysi tiensä kukoistaa!
Adam rakastaa Eve:nsä ja tekee mitä tahansa tehdäkseen Eve:stä onnellisen. Liity tämän seikkailunhaluisen luolamiehen seuraan moneen hauskaan ja haastavaan tasoon tässä pelissä! Voitko auttaa häntä ylitsepääsemään esteet ja tuomaan ihanan kukan hänen paremmalle puoliskolleen?

Dinosaurukset, ansat ja monet muut vaarat odottavat sinua tässä koukuttavassa pelissä! Tavoitteesi on suorittaa jokainen taso keräämällä ruusu ja toimittamalla se Eve:lle. Pelissä on 15 eri tasoa. Aloita ensimmäiseltä tasolta. Käytä. nuolinäppäimiä liikkuaksesi ympäriinsä ja kiivetäksesi ylös ja alas tikkaita. Ole varovainen! Tulet kohtaamaan monia vaaroja ja esteitä! Sinun tulee ohittaa ne seisomalla painelautasilla tai käyttämällä esineitä jotka raivaavat tiesi. Näet hedelmiä kaikilla tasoilla, kerää ne saadaksesi lisäpisteitä. Lähesty jokaista hahmoa ja anna niille mitä ne haluavat saadaksesi esineitä ja jopa avaimia! Tarvitset avaimia oviin, jotta saat ne auki ja saat ruusun toimitettua Eve:lle. Pidä hauskaa!

Peliohjeet:
Käytä nuolinäppäimiä ohjataksesi Adamia.
Pelikategoriat:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game