Adam and Eve Go 2

Pelattu 225 kertaa.

100% (2/2)
Kuvaus:
Adam and Eve Go 2 pelissä, huolimatta vaaroista, haasteista ja esihistoriallisista ajoista, rakkaus löysi tiensä kukoistaa! Adam rakastaa Eve:ä ja hän tekee kaikkensa tehdäkseen Eve:n onnelliseksi. Liity tämän seikkailunhaluisen luolamiehen seuraan ja käy läpi useita hauskoja ja haastavia tasoja tässä pelissä! Pystytkö auttamaan Adamia voittamaan esteet ja tuomaan kauniin kukan paremmalle puoliskolleen?

Dinosauruksia, ansoja ja monia muita ansoja odottaa sinua tässä koukuttavassa pelissä. Tavoitteesi in suorittaa jokainen taso keräämällä yksi ruusu ja viemällä se Eve:lle. Tässä pelissä on 15 erilaista tasoa, jotka voit läpäistä. Aloita ensimmäiseltä tasolta. Ole kuitenkin varovainen! Voit seistä painetasoilla tai käyttää muita esineitä raivataksesi tiesi. Tulet näkemään myös hedelmiä jokaisella tasolla, yritä kerätä myös ne, sillä niistä saat lisäpisteitä! Lähesty muita hahmoja ja anna niille mitä ne haluavat saadaksesi esineitä itsellesi tai jopa avaimia! Tulet tarvitsemaan niitä päästäksesi Eve:n luo sen jälkeen kun olet löytänyt ruusun. Nauti!

Peliohjeet:
Voit käyttää nuolinäppäimiä ohjataksesi Adamia. Käytä oikeaa ja vasenta nuolinäppäintä liikkuaksesi ympäriinsä ja ylös ja alas nuolia kiivetäksesi tikkaita.


Kategoriat:

Action Arcade Älypelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!