A day in the countryside

Pelattu 396 kertaa.

100% (1/1)
Kuvaus:
Miellyttävä ja rentouttava päivä maalaismaisemissa?
Sinä olet maajussin roolissa joka kamppailee maidensa viljelysten kanssa... ja muutaman hassunkurisen eläimen.

LIIKU:
- käytä nuoli näppäimiä
- klikkaa tai kosketa ja pidä pohjassa hahmon oikealla tai vasemmalla puolella

TOIMINNOT:
- klikkaa tai napauta eläimiä, jotain tapahtuu
- käytä hiiren rullaa zoomataksesi
- talvella klikkaa tai napauta näyttöä hypätäksesi

KUINKA PELATA:
- ota myyrät ja vie ne nukkumaan
- ota mustat linnut pommeineen ja lähetä ne pois
- ruoki söpöjä eläimiä saadaksesi lisäelämiä
- talvella pelasta lumiukot lumipalloilta

Peliohjeet:
Pelaa tietokoneella tai kosketusnäytöllä.


Kategoriat:

Arcade

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!