3d Billiard Piramid

Pelattu 1166 kertaa.

62% (5/8)
Kuvaus:
3d Billiard Piramid on eräänlainen taskubiljardi, jota pelataan muokatulla snookeripöydällä kapeammilla taskuilla. Variantti, jossa on värillisiä palloja, jotka on mallinnettu biljardi-palloille, tunnetaan nimellä Venäläinen biljardi. Länsimaissa peli tunnetaan nimellä pyramidibiljardi tai yksinkertaisesti 'pyramidi' ammattimaisissa piireissä.

Peliohjeet:
Pelin säännöt :
- Tee ensimmäinen isku - hajota pyramidi.
- Valitse mikä tahansa pallo ja lyö sitä toiseen palloon.
- Oma pallosi voidaan tasoittaa vain, jos se koskettaa toista palloa.
- Lyö ensin 8-palloa voittaaksesi.
- Rangaistukset - ohita siirto, joka on määrätty, jos pallo lentää ulos kentältä ja jos pallo ei koskenut toiseen palloon
- Iskun voima vaikuttaa tähtäyksen tarkkuuteen


Kategoriat:

Kaksinpelit 3D

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!