365 Solitaire Gold 12 in 1

Pelattu 318 kertaa.

50% (1/2)
Kuvaus:
Uusi peli jokaiselle päivälle 365 Solitairessa! Pelaa Klondike 1, Klondike 3, Tri Peaks, Golf, FreeCell, Spider Solitaire, King's Corner, Baker's Game, Pyramid Solitaire, Yukon, Eight Off ja Scorpion versioita kaikkia yhdessä samassa pelissä! Peli vaihtuu jokaisella kaudella. 365 Solitaire toimii kaikilla laitteilla pysty- ja vaakatasossa, voit vaihtaa mieleisesi asetuksissa.

Pelissä on kauniit ja helposti luettavat kortit, helppoja ja vaikeita pelimuotoja, päivittäisiä haasteita, saavutuksia, kumouksia, pikaotteluita ja kausittaisia tiloja. Peli on pelattavissa englanniksi, tanskaksi norjaksi ja espanjaksi.

Peliohjeet:
Valitse pelitilasi!
Raahaa kortteja oikeisiin kohtiin.


Kategoriat:

Älypelit Korttipelit Pasianssit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!