10x10 Gems Deluxe

Pelattu 76 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
10X10 Gems Deluxe on hauska online yhdistely-peli.
Tässä pelissä sinun täytyy tehdä täydellisiä suoria ja rivejä kuutioista. Asettele eri muotoisia kuutioita strategisesti ruudukkoon ja yritä tehdä rivejä ja suoria.

Kun saat valmiiksi kokonaisen rivin tai suoran, se poistuu ruudukosta. Muista olla varovainen kun asettelet kuutioita, sillä peli loppuu mikäli ruudukossa ei ole enää yhtään tilaa! Pidä siis strategiasi koko ajan mielessäsi!
Mitä enemmän kuutioita saat ruudukkoon, sitä enemmän pisteitä saat!

Mitä vielä odotat? Pelaa 10X10 Gems Deluxe:a nyt ja vie tetris-taitosi uudelle tasolle!

Peliohjeet:
Raahaa ja pudota kuutioita.


Kategoriat:

Arcade Älypelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!