100 Doors Games: Escape from School

Pelattu 374 kertaa.

66% (2/3)
Kuvaus:
Homman juju on se, että Mya on lukittautunut itsensä kouluun (tulet saamaan selville miksi). Tämän sadan oven haasteen päätehtävänä on auttaa Myaa pääsemään ulos ja löytämään poistumistie, jotta hän pääsee kotiin vanhempiensa ja oman kullan kalliin sänkynsä luo.

Avataksesi ovet sinun tulee löytää piilossa olevia esineitä ja ratkaista makeita arvoituksia. Päästäksesi ulos koulusta sinun täytyy avata yhteensä 100 ovea! Jos et pysty siihenn yksiksesi - vinkit ovat todella hyödyllisiä ja voit käyttää niitä milloin haluat!

Peliohjeet:
Seuraa pelin antamia ohjeita.


Kategoriat:

Adventure Älypelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!